Vállalati adományozás

A magánadományozók mellett, fontosnak tartjuk, hogy partneri kapcsolatot alakítsunk ki olyan hazai és nemzetközi vállalatokkal, akik számára fontos a fenntarthatóság. A lehetséges együttműködésnek számos módja létezik a gyakorlatban:

  • - Vannak partnereink, akik szimpatizálnak a törekvéseinkkel, és adományokkal segítik a munkánkat.
  • - Vannak licenc alapú partnerségeink, amelyek során közös termékekkel lépünk a piacra, és a bevétel egy része képezi a tényleges adományt. Kommunikációs együttműködésekre is vannak élő példák az életünkben, hiszen a vásárlóknak, a fogyasztóknak is egyre fontosabb, hogy az általuk fogyasztott termékek fenntartható forrásból származzanak, és azon cégek működése, amiknek a termékeit használják a mindennapokban, érdemben hozzájáruljanak a természeti erőforrások fenntarthatóságáért.
  • - Legkomolyabb, akár több éven keresztül tartó partnerségeink során közös munkával vizsgáljuk meg, hogy az adott vállalat hogyan csökkentheti az ökológiai lábnyomát, hogyan segítheti elő a fenntartható működést, és, ami nem mellesleg sok esetben hosszútávon jelentős megtakarítást jelent Partnerünknek. A pár fős vállalkozásoktól kezdve a multinacionális vállalatokig minden cégnek tudunk érdemi megoldást javasolni, amivel ők is hozzájárulhatnak a természeti értékek megőrzéséhez.

Amennyiben az Ön cége is szeretne együtt dolgozni velünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlap segítségével, a regisztráció után pár munkanapon belül felvesszük vállalkozásával a kapcsolatot.

Figyelem! A vállalati együttműködés a WWF nemzetközi szervezetének szigorú szabályzata alapján történik, minden együttműködési lehetőséget egyénileg bírálunk el annak érdekében, hogy a partnerség folyamán valóban a fenntarthatósági célok maradjanak a fókuszban. Az űrlap kitöltése és elküldése még nem jelent automatikus együttműködést!

 
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező