Miért segíts nekünk?

  • - Tudtad, hogy hazánk vizes élőhelyeinek már 97%-a tűnt el az elmúlt évszázadokban?
  • - Tudtad, hogy a világon több, mint 1.000.000 olyan faj van, ami veszélyeztetettnek minősül az éghajlatváltozás miatt?
  • - Tudtad, hogy mára Magyarország idős, azaz természetvédelmi szempontból a legértékesebb erdőségeinek aránya nem éri el a 2%-ot?

… és ez a folyamat nem állt meg, sőt! Az adatok évről-évre aggasztóbbak, folyamatosan romlik a biológiai sokszínűség és a termőtalaj, egyre kevesebb az ivóvíz, és a túlfogyasztás is egyre nagyobb veszélyt jelent.

Mi itt a WWF Magyarországnál pont azért dolgozunk nap mint nap, hogy megállítsuk azt a pusztítást, amit az emberiség követ el a Föld ellen. Nemzetközi anyaszervezetünk 1961 óta, az itthoni iroda közel 30 éve küzd a veszélyeztetett fajok, a természetes élőhelyek megmentéséért, valamint az éghajlatváltozás hatásainak enyhítéséért.

Adományozóinknak hála, eddig is rengeteget tettünk a fenti célok elérése érdekében, de ezt csak akkor tudjuk elérni, ha minél többen kivesszük a részünket a bolygó, ezáltal az emberiség jövőjének megmentéséből…

Minden eddiginél sürgetőbb, hogy közös erővel fenntartható jövőt teremtsünk mindannyiunk számára, partnerségben egymással… mert a szavak ma már nem elegek… ma már nem elég, ha csak egyetértesz a munkánkkal, a céljainkkal… Te is tehetsz azért, hogy egy élhetőbb bolygót adjunk át a gyermekeinknek, mint amilyet mi kaptunk.

Segítsd Te is a munkánkat, adományozz a számodra szimpatikus formában, hogy tovább folytathassuk ezt a harcot hazánk természeti kincseinek védelméért! Mert hisszük, hogy ez csak együtt lehetséges… (szakmai munkánkról és eredményeinkről bővebben a www.wwf.hu oldalon olvashatsz).