A természet pótolhatatlan! 

Csatlakozz a jövőnkért folytatott harchoz!

Legyél Te is WWF tag a Tagsági Programunkon keresztül!

Támogatásoddal egy olyan jövőért dolgozhatunk, amelyben az emberiség és a természet harmóniában él egymással.

Létezik egy hely, amit nem helyettesíthetsz látszatmegoldásokkal. Egy otthon, ahová bármikor elmenekülhetsz a nagyváros zaja elől. A közös feladatunk, hogy megőrizzük a jövő nemzedékének, hogy ne csak képekről ismerjék mindazt, amit ma úgy hívunk, hogy természet.

Csatlakozz tagsági programunkhoz és támogasd a természet megóvásáért folytatott küzdelmünket, hiszen csak veled sikerülhet! Akár már havi 2500 Ft-tal is nagyon sokat segíthetsz abban, hogy megőrizzük a bolygó biológiai sokféleségét és elősegítsük a természeti erőforrások fenntartható használatát. 

Nemes tettedért cserébe most megajándékozunk egy limitált számban elérhető
egyedi tervezésű, környezetbarát WWF pólóval. Meglásd, ez lesz a kedvenc ruhadarabod!


Tegyünk együtt a jövőnkért!

Miben segít a támogatásod? Abban, hogy:

 • a hazánkba visszatérő nagyragadozók (hiúz, farkas és medve) számára alkalmas élőhelyeket hozzunk létre
 • szorgalmazzuk, hogy védett erdeink nagy része teljesen érintetlen maradjon. A hazai fajok legalább 60%-a kötődik a természetes erdőkhöz. Ezek nagy része csak erdei élőhelyeken található meg.
 • védjük a veszélyeztetett erdőtársulásokat és kárpáti őserdeinket
 • elterjesszük a folyamatos borítást biztosító erdőgazdálkodás módszereit
 • Élő folyók programunkkal megállítjuk a hazai folyók, elsősorban a Duna, a Tisza, a Rába és a Dráva, valamint a folyók menti élőhelyek, ártéri erdők, mocsarak, lápok állapotromlását, megőrizzük biológiai sokféleségüket és javítjuk állapotukat
 • védjük a vizesélőhelyeket – kiemelten a folyóvízi és ártéri rendszereket –, melyek számtalan állatnak és növénynek adnak otthont
 • támogassuk a helyes tájhasználatot, ezáltal javítsuk a tavak, holtágak,
  valamint a folyók hullám- és ártereinek állapotát
 • ismeretterjesztéssel és érzékenyítő környezeti neveléssel átadjuk a természet szeretetét és ismeretét a felnövekvő generációnak
 • szemléletformáló kampányainkkal, kiadványainkkal és eseményeinkkel felhívjuk a figyelmet a klímaváltozás veszélyeire és az egyéni felelősség fontosságára

Hálánk jeléül egy környezetbarát ajándékkal kedveskedünk Neked!

 • WWF kulcstartó vagy WWF vászontáska és 2500 Ft felett egy egyedi tervezésű, környezetbarát WWF póló (Amint sikeresen elindítottad a tagságot, kollégánk felhív a megadott telefonszámon és egyeztet Veled az ajándékról, illetve a szállításról).

Előre is köszönjük, hogy csatlakozol természetvédő közösségünkhöz!

Fontos! A támogatásodat bármikor lemondhatod. Csak írj nekünk az panda@wwf.hu-ra! Az egyedi tervezésű környezetbarát pólót pedig legalább havi 2500 Ft-os adomány vállalásával tudjuk küldeni, választhatsz unisex M, vagy L-es méret, illetve világosszürke, halványrózsaszín, sárga és királykék színek közül. A színről és a méretről kollégánk telefonon egyeztet majd veled.

Ha banki átutalással szeretnél segíteni, támogatásodat erre a számlaszámra várjuk:

12001008-00222222-00200006 (Raiffeisen Bank)

Alapítványunk tagja az Etikus Adománygyűjtő Szervezetek csoportjának, és mindenben megfelel a szervezet etikai kódexében foglalt szigorú előírásoknak.