Utcai adományozás

Adományozási formáinkat úgy alakítottuk ki, hogy minden támogató ki tudja választani a számára legszimpatikusabb megoldást. Legyen szó akár egyszeri, nagyobb összegű adományról, akár rendszeres, havi párezer forintról, minden segítséget jelent a mindennapi munkánkhoz…

Az egyik legnépszerűbb adományozási formánk az utcai adományozás, amelynek keretein belül követeink forgalmas közlekedési csomópontokban és bevásárlóközpontokban mutatják be munkánkat az érdeklődőknek. A beszélgetés során lehetőség van arra, hogy folyamatos, havi fix összeggel támogasd a munkánkat, melyet egy, a Magyar Nemzeti Bank által kibocsájtott formanyomtatványon indíthatsz el. Fontos, hogy olyan összeget válassz, ami hosszabb távon sem jelent megterhelést a számodra, hiszen célunk, hogy folyamatos partneri kapcsolatot alakítsunk ki veled. Fontos: utcai követeink készpénzt nem fogadhatnak el, adományozási tevékenységünk átláthatóságát szigorú külső és belső rendelkezések szabályozzák. Munkatársaink egyenruhában és fényképes azonosító kártyával dolgoznak, kérés esetén azonosítani tudják magukat!

Havi adományod összegéről, és a támogatás időszakáról természetesen szabadon rendelkezel, az adományozás bármikor módosítható, felfüggeszthető vagy lemondható!

Ha a mindennapi rohanásban nincs időd arra, hogy követünk pár percben bemutassa a természetvédelmi munkánkat, töltsd ki a lenti űrlapot, és kollégánk egy általad megjelölt helyszínen, vagy akár az otthonodban is felkeres, ahol kényelmesen tudtok beszélgetni arról, hogyan segíthetnéd támogatásoddal tevékenységünket.

Hogyan vegyük fel Veled a kapcsolatot?*
 
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező