Adó 1%

"Együtt lehetséges!" - szól a WWF mottója, és ez nem véletlen: rendületlenül hiszünk benne, hogy Veled, Veletek sikerülhet megóvni hazánk természeti kincseit.

Te is a természet szerelmese vagy? Téged is bosszant a természetrombolás és szeretnél tenni ellene? Ajánld fel személyi jövedelemadód (SZJA) 1%-át a WWF Magyarország természetvédelmi munkájának támogatására. Ennyi kell ahhoz, hogy közösen tegyünk a jövőnkért.

A befolyt összeget a hazai természeti értékek védelmére fordítjuk, amely mindannyiunk közös érdeke. 

FONTOS: Akkor is külön kell rendelkezned az 1%-ról, ha a bevallásodat a NAV készíti. 

A rendelkezés menete:

1: Ha van Ügyfélkapud, akkor bejelentkezésed után nem kell mást tenned, mint az 1%-os rendelkező nyilatkozaton megadnod a kedvezményezett adószámát: 18226814-2-42

2: Ha postáznád a nyilatkozatot, küldd el a NAV-nak legkésőbb május 20-ig. Postacím: Nemzeti Adó- és Vámhivatal (41) 1438 Budapest Pf. 511.  A borítákra írd fel a neved és az adóazonosítód, valamint írd alá a lezárás mentén.

3: Ha a könyvelőd készíti az adóbevallásod, küldd el neki a kedvezményezett adószámát: 18226814-2-42

4: Az SZJA 1%-ot felajánlhatod az https://eszja.nav.gov.hu oldalon keresztül, ahol lehetőséged van arra is, hogy akár regisztráció nélkül kitöltsd, majd szükség szerint kinyomtasd a kitöltött felajánlási nyilatkozatot.

Nevünk: WWF Világ Természeti Alap Magyarország Alapítvány

Adószámunk: 18226814-2-42

Köszönjük a támogatásodat!